Workshops - BangladeshNext Nederland

Wilt u meer weten over ICT-outsourcing of Bangladesh? Tijdens onze vrijblijvende workshops krijgt u alle informatie rustig uitgelegd, nuttige tips over waar u op moet letten en hoe u de beste leverancier kunt selecteren. De volgende onderwerpen komen aan bod in onze workshops:

source url Hoe zet ik groei en innovatie in door middel van outsourcing?

 • De impact van de digitale revolutie
  Door de enorme veranderingen op het gebied van technologie is het voor startups nog niet eerder zo gemakkelijk geweest om nieuwe markten te vinden. Hoe kunnen we onze positie op de markt behouden, en hoe houden we alle ontwikkelingen bij?
 • De marktsituatie in Nederland
  De vraag naar goede ICT-professionals in Nederland groot, zelfs zo groot dat er een tekort is: de vraag is vijf keer zo hoog als het aanbod. Outsourcing aan een leverancier die minder kostbaar is en toch de juiste kennis in huis heeft kan dan een goede oplossing zijn.

where can i purchase prednisone Wat is mijn outsourcingprofiel?

 • ICT outsourcen: wanneer wel, en wanneer niet?
  De beslissing om zaken te outsourcen vergt gedegen voorbereiding en afweging. Welke criteria kunt u het beste hanteren u bij uw keuze om the gaan offshoren naar Bangladesh?
 • Voor- en nadelen van offshore uitbesteding van ICT
  Om zaken te kunnen outsourcen is het van belang dat u vooraf de aandachtspunten overziet die outsourcing met zich meebrengt. Kan uw organisatie het aan? Als het antwoord ‘ja’ is zijn er veruit meer voor- dan nadelen aan outsourcing.
 • Welke projecten lenen zich voor outsourcing?
  U hebt als organisatie besloten een aantal zaken te gaan outsourcen naar een offshore leverancier, maar welke projecten gaat u uitbesteden?  Niet alle projecten lenen zich even goed voor outsourcing, welke factoren neemt u mee in uw afwegingen?

Tastylia Oral Strip Het selectieproces

 • Het selectieproces in vijf stappen
  Het doorlopen van alle fases van een selectieproces van een leverancier is essentieel voor het succes van het uitbestedingsproject naar Bangladesh. 
 • Offshore outsourcingcontracten
  Het juridische aspect wordt vaak als nadeel genoemd van offshore outsourcing. Dit hoeft niet perse een nadeel te zijn als u eenmaal weet waar u het beste prioriteit aan kan geven. 
 • Offshore outsourcing op de langere termijn: net als een relatie
  Eigenlijk is het bij offshore outsourcing net als iedere andere relatie: u begint met kleine stappen, en als dat goed werkt kunt u ervoor kiezen te investeren in de langere termijn. Waar moet u op letten? 

 

De workshop is kosteloos voor bedrijven die zich hebben aangemeld voor de B2B Meeting

Heeft u zich niet aangemeld, maar wilt u toch meer weten over outsourcing naar Bangladesh? Dan zijn de kosten € 75,- ex BTW.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar matchmaking@bangladeshnext.nl of te bellen met 020-7775466.