BangladeshNext Nederland - Over ons

buy provigil online reviews Schermafdruk 2015-10-08 11.39.37BangladeshNext Nederland is een driejarig project met als doel Nederlandse midden- en kleine bedrijven die actief zijn op het vlak van web, apps, digitale media en software kennis te laten maken met de mogelijkheden van IT/ITES outsourcing naar Bangladesh.

click here BangladeshNext Nederland doet dit door middel van:

• Informeren en adviseren over outsourcing naar Bangladesh,
• Het organiseren vanB2B Meetings met leveranciers uit Bangladesh
• Assisteren bij het vinden van de juiste match voor uw bedrijf
• Faciliteren van Nederlandse bedrijven die naar Bangladesh willen outsourcen

De diensten van BangladeshNext Nederland zijn kosteloos voor Nederlandse bedrijven.

Het NTFIII Bangladesh project maakt deel uit van het Netherlands Trust Fund Phase III programma, geïmplementeerd door het UN/WTO International Trade Centre (ITC).

Het project heeft als doel om het concurrentievermogen van de IT- en ITES-industrie in Bangladesh te vergroten en meer inkomsten uit export te genereren voor eerdergenoemde sector, in samenwerking met met het Export Promotie Programma (ECP) van het Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden (CBI) en het Netherlands Bangladesh Business Platform, een samenwerking tussen de Nederlandse Ambassade in Dhaka en de Nyenrode Business Universiteit.

Het project tracht dit doel op de volgende manieren te bereiken:

  • Het verbeteren van de capaciteit van de partner-TSI’s (trade support institutions) bij het verlenen van diensten aan kleine en middelgrote bedrijven in de IT- en ITES-industrie in Bangladesh
  • Het verhogen van de exportcapaciteit van geselecteerde kleine en middelgrote IT- en ITES-bedrijven in Bangladesh
  • Het uitbreiden van het zakelijk netwerk van de doelsector in Bangladesh

Het project is geïnitieerd door de Verenigde Naties, wordt uitgevoerd door het International Trade Centre en gefinancierd door de Nederlandse overheid. BangladeshNext Nederland fungeert voor dit project als matchmaker. Wij zetten ons in opdracht van, en in samenwerking met, het ITC in om Bangladesh als uitbestedingsbestemming onder de aandacht te brengen van het Nederlandse bedrijfsleven, en belangstellenden te voorzien van informatie en advies.

Lees meer over het NTFIII Project